Livet langs elva - konkurranse

Hvor ligger Israels hus?

Send svaret til post@motorforlag.no og bli med i trekningen av et foto av Roy Trondsen. Plexiglass med oppheng, 30 x 45 cm. Valgfritt motiv blant Roys fotografier gjengitt i Livet langs elva.

Her: Jerusalem bro.

Svarfrist: Mandag 23. desember.

Del gjerne konkurransen med andre på Facebook!
 

 

 

lysfolket4
Benny Rosenqvist
Ingrid Carlqvist
Lysfolket
En guide til den andre siden

Isbn: 978-82-93077-00-8

Bli med på en reise til den andre siden
– et sted fylt av lys og kjærlighet.

Bli med på en reise til den andre siden – et sted fylt av lys og kjærlighet.

Altfor mange av oss lar frykt styre livet vårt. Vi er redde for ikke å få oppleve kjærligheten, redde for å velge feil jobb og livredde for å dø. Noen av oss er så redde for døden at vi ikke engang våger å leve livet fullt og helt.

Med Lysfolket viser forfatteren at det faktisk ikke er noe å være redd for. Livet tar ikke slutt når vi dør. Sjelene våre lever videre på den andre siden, og når vi er klar for det, gjenfødes vi til jorden for å skaffe oss mer erfaring og kunnskap og vokse som mennesker.

Benny  Rosenqvist er åndelig coach og et av Sveriges mest populære medier. Han har tidligere gitt ut selvbiografien Överlevaren og Käleksakuten, som handler om våre kjærlighetsforhold.

Ingrid Carlqvist er journalist og har tidligere jobbet i blant annet Kvällsposten og Aftonbladet. Ingrid har i likhet med Benny levd mange tidligere liv.


 
Nyheter

Handmade på God morgen, Norge 11. juni

- Se innslaget her:


Vil du sy støvlett-
holderne?

-Se oppskrift her:

Følg oss på
facebook_logo