Livet langs elva - konkurranse

Hvor ligger Israels hus?

Send svaret til post@motorforlag.no og bli med i trekningen av et foto av Roy Trondsen. Plexiglass med oppheng, 30 x 45 cm. Valgfritt motiv blant Roys fotografier gjengitt i Livet langs elva.

Her: Jerusalem bro.

Svarfrist: Mandag 23. desember.

Del gjerne konkurransen med andre på Facebook!
 

 

 

Mellom himmel og jord

mellomhimmelogjord

Benny Rosenqvist
Ingrid Carlqvist
Mellom himmel og jord

ISBN: 978-82-93077-03-9
Kr 329,-

I Lysfolket ga han deg svar på spørsmål om den andre siden. I Mellom himmel og jord fokuserer Benny Rosenqvist på det livet du lever nå. Håpet med denne boken er å få deg til å tenke. Å stille spørsmål ved din egen atferd, å se mulighetene i stedet for hindringer og ikke la deg bli slått i bakken av problemer, men lære deg hvordan du vender problemene til utfordringer. Benny viser deg hvor viktig det er å bryte gamle tankemønstre og å kunne tilgi ikke bare andre, men også deg selv. Den viktigste gaven Benny vil gi deg med denne boken, er kunnskapen om at tankene dine kan forandre alt. Selv når det er som mørkest rundt deg er det hjelp å få, og med nye tankemønstre kan du bli frisk og glad igjen.

BENNY ROSENQVIST er åndelig coach og et av Sveriges mest populære medier. Han har tidligere gitt ut blant annet selvbiografien Mitt liv som klarsynt sammen med Staffan Sjöberg og Lysfolket. En guide til den andre siden sammen med Ingrid Carlqvist. Benny holder private seanser og storseanser. Han er også en mye brukt foredragsholder og åndelig coach for mange kjente personer. Han er bosatt i Malmö.

Sist oppdatert (tirsdag 18. oktober 2011 17:27)

 
Nyheter

Handmade på God morgen, Norge 11. juni

- Se innslaget her:


Vil du sy støvlett-
holderne?

-Se oppskrift her:

Følg oss på
facebook_logo