Yogamat – Anna Gidgård og Cecilia Davidsson
ISBN: 978-82-93077-04-6
Kr 249,-
Sunne vegetarretter basert på ayurvediske prinsipper!
Sunne vegetarretter basert på ayurvediske prinsipper Etter yogatreningen smaker det ekstra godt med et næringsrikt måltid, og det er nettopp det som kjennetegner yogamat. Yogamaten inneholder mye grønnsaker, og rettene kan tilberedes ved blant annet dampkoking eller steking, eller spises rå. Maten er lettfordøyelig og full av enzymer, antioksidanter, fiber og sunne melkesyrebakterier. Her finner du linsesuppen som du raskt og enkelt lager rett etter jobben, en indonesisk lunsjsalat med peanøttsaus, yogagrøten som metter i flere timer, og det næringsrike yogibrødet som passer etter kveldens treningsøkt. Forfatterne frister også med en yogaterte med nøttebunn, bær og frukt og flere sorter muffins og sjokoladeboller.
Motor Forlag – Sarpsborggata 12, 0468 Oslo | Tlf.: 41 65 71 90 | E-post: ab@motorforlag.no